Borlai Gerzson

Célorientált, saját testsúlyos csoportos köredzés

Tartott óra bemutatása: Az életem meghatározó sportjaként a szörfözés olyan alapvető és egyszerűen használható dolgokat tanít, amit a napi rutinodba beépítve minden pillanatban energizált és motivált lehetsz. Az optimális mozgás mellet a helyes táplálkozás, valamint a meditáció és a regeneráció (alvás) fontos szerepet játszik a programban.

Az egész rendszer a természet szeretetéhez és a szabad mozgásformához köthető. Bárhol, bármikor könnyedén kivitelezhető.
Mindezt egy olyan leegyszerűsített formában, ahol csökkenteni tudod a sérülések kialakulásának esélyét.
Kiemelt fontossággal bír a rendszeresség és a rutin, szokások kialakítása is.
Kinek javasolt? A mindennapi mozgás és az egészséges táplálkozás örömforrásként szolgál.
Megtanítja az egészséges életmóddal kapcsolatos alappilléreket, mint mozgás, táplálkozás, egyszerű rutin kialakítás.
Tudatossá és éberré tesz. Ez az életstílus több, mint egy edzéssorozat, tanító szerepet tölt be az életedben. A saját tested megismerése és helyes használata véleményem szerint kulcsfontosságú a fejlődés érdekében. Kényelmes mozgásforma, legyen szó nyújtásról, mobilizálásról vagy akár a helyes táplálkozásról.
Eszközigény: nincs
9:20 - 9:35
Mottó: Borlai Training, ahol az egészség születik!
Üdvözöllek!
Borlai Gerzson vagyok.
Szüleimnek köszönhetően már fiatalon belecsaptam az extrém sportok világába. Hétévesen már a deszkán álltam, idővel pedig minden nyaram a szörfözésről szólt. Később számtalan extrém sportágban kipróbáltam magam (snowborad, kitesurf, hullámszörf, gördeszkázás, falmászás). A vizalabda pályafutásom végeztével a Testnevelési Egyetem elvégzése után hivatásos tréner vált belőlem, majd viszonylag hamar külföldön próbáltam szerencsét. Igyekeztem magamba szívni az összes tudást olyan elismert edzőktől, akik akkoriban meghatározó szerepet töltöttek be a fitnesz és wellness iparágban. A profi edzősködés mellett elsajátítottam a svéd masszás és a cinezi tapaszolás alapjait, melyet különböző munkahelyeimen magas szintre fejlesztettem. Külföldi tanulmányaim után, itthon kifejlesztettem egy célorientált, saját testsúlyos, csoportos edzésmódszert, melyet Borlai Training - nek hívnak. A személyi és csoportos edzéseken túl testvéremmel és barátnőmmel téli és nyári extrém sporttúrákat szervezünk szerte a nagyvilágban.
Célunk, hogy profi szervezéssel, teljes biztonságban mások is átélhessék, mit jelent a szörf, a kite, a sziklamászás, a slackline-ozás, a stand-up paddle, a rafting, a sí vagy épp a snowboard segítségével kiszakadni a hétköznapok fogságából, feszegetni a határokat, vagy egyszerűen csak kipróbálni valami mást - egyedül, a családdal vagy épp a barátokkal.

Bővebb információért látogass el a @borlaitrining facebook ill. instagram oldalára!

Üzenet a nézőknek

Csatlakozz egy vidám közösséghez, amely a természet szeretetéhez és a szabad mozgásformákhoz köthető.
Minden, amit tanítok egyszerű, fenntartható és a napi rutinodba könnyedén beilleszthető.
A Borlai Training arról a csodálatos, energizált és egészséges emberről, RÓLAD szól, aki bizalmába fogad és egy lelkes edzőtársra vágyik.
Én hiszek benned és segítek abban, hogy az egészséges életstílus által és a következetes, kitartó munkával elérd a kitűzött célodat.