Jánszki Kata

Spartan Body Weight

Tartott óra bemutatása: Saját testsúlyos gyakorlatok Spartan módszerrel
Kinek javasolt? Kortól, nemtől függetlenül bárkinek
Eszközigény: törölköző
16:40 - 16:55

Mottó: Ha terveid vannak, egyszerűen tűzd ki a céljaidat és cselekedj!  Összpontosítás, kitartás, cél!! Hozzd meg a döntést és merj változni! Nincsenek korlátok! "Soha ne légy merev vagy megfeszített, hanem mindenre kész és rugalmas! " /Bruce Lee/ 

8 éves korom óta az életemnek szerves részét tölti ki a sport. Csak felsorolás szinten: karatéztam 10 évig, Kick- boxoltam 8 évig. Ezeket versenyszerűen is. Néptánc, modern tánc. 8 éves korom óta síelek. 2014 óta spartan racer, futó versenyek akadályokkal tarkítva. Kick box edző, Spartan Fighter I.és II.oktató, Spartan Girja I.és II.oktató, G-flex oktató, Spartan Body Weight oktató, Spartan Mobility oktató, Spartan Cross oktató, Fight fitness oktató, Fanatic Jump oktató. Az XS Fitness edzőterem vezetője vagyok. Közel 50 sportoló fordul meg hetente az óráimon, gyerekek és felnőttek is. Rengeteg vendéget készítek fel kettlebell és Spartan Race által szervezett versenyekre. 

Üzenet a nézőknek

Edzéseimet azoknak ajánlom, akik szeretnék a komfort zónájukat átlépni, akiknek fontos,hogy egyre jobb legyen az állóképességük, akik a szellemi és fizikai határaikat nem félnek feszegetni, akik a mindennapi stresszt kívánják levezetni, akik erősödni szeretnének, és akik a felesleges kilóktól kívánnak megszabadulni zsírgyilkos módszerekkel!