Kádár Papp Nóri

Formatorna Core

Tartott óra bemutatása: Finom, szökkenésmentes átmozgatás ízületvédelemmel és extra fókusszal a helyesen használt törzs körüli izomfűzőn.
Kinek javasolt? Újrakezdő anyukáknak, újrakezdő sportolóknak
Eszközigény: -
13:00 - 13:15
18:40 - 18:55
Mottó: Mindegy mit csinálsz, csak ne állj meg!
Óvodás korom óta sportolok, nekem ez volt a természetes. 2011-ben született Milos, aztán 2013-ban Zorka és Gergő. Nagyon nehéz időszakot éltem meg az akkor 2 évessel és az ikrekkel. Az anyaság testileg és lelkileg is meggyengített az első évben a három picivel. Sem időm, sem kedvem, sem pedig motivációm nem volt a sport újrakezdésére. Ez 2013-ban volt, hiába kerestem olyan online anyuka közösséget, ahol a szervezőelv a sport, akik segítenének, támogatnának. Több kudarc után végül egy év alatt fizikailag és mentálisan is megerősödtem, és egyre erősebben élt bennem, hogy létre szeretném hozni azt a támogató női sport közösséget, ahova jó és biztonságos tartozni a szülést követő első néhány évben. Így indult 2014-ben a Gyerünk, anyukám!, ahol mára 20 edzővel, hetente frissülő videótárral és 15 féle 8 hetes edzésprogrammal segítjük az anyukákat, hogy a sport újra az életük része lehessen.

Üzenet a nézőknek

Elkezdeni vagy újrakezdeni mindig nagyon nehéz, fontos, hogy megtaláld azt a mozgásfajtát és közösséget, ahova nem csak a tested, de a szíved is tartozik :)