Katus Attila

Best Body Alakformáló Aerobik

Tartott óra bemutatása: A Best Body Katus Attila több évtizedes tapasztalata alapján összeállított mozgásprogram.
Rendkívül hatékony és intenzív, elsősorban erősítő hatású alakformáló torna.
A gyakorlatok döntően a különböző guggolások változatos és kreatív módon történő összefűzésével épülnek fel, melyek megfelelő technikával kivitelezve rendkívül hatékonyan formálják izmainkat, sőt a testtartásunkat is javítják, emellett szív-, keringési- és légzési rendszerünkre is kiválóan hatnak.
Általuk sok kalóriát égetünk el, így zsírszázalékunk csökkentésében is jelentős szerepet játszanak.
Az óra részei közé tartozik még a talajon végzett erősítő gyakorlatok, illetve természetesen a bemelegítés és az óra végi nyújtás, levezetés, valamint a humor, jó hangulat, a dinamikus, dallamos zene és a garantált izomláz.
Kinek javasolt? Mindenkinek
Eszközigény: nincs
13:40 - 13:55
Mottó: Minden nap a kezedben van a lehetőség, hogy a másik életét megváltoztasd.
A hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok a Pécsi Sasok aerobikformáció tagjaként kezdte pályafutását. 2010-ben elnyerte „Az év edzője díjat”, a Magyar Torna szövetség pedig aerobik szakágban „Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzőjének” választotta meg. Hisz abban, hogy minden nap a kezében van a lehetőség, hogy valaki életét megváltoztassa, mindig is mások segítése volt a célja. Személyi edzésein, aerobik óráin és évente több száz fellépésén találkozhattál vele, ahol a Best Body névre hallgató óratípusára edzhettél. Jelen helyzetben online órákon, és a 2020. novemberben elindult ONLINE KATUSAKTÍV TESTSÚLYCSÖKKENTŐ ÉS EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ PROGRAM-ban mozoghatsz vele. A rendszeres testmozgás mellett a tudatos táplálkozás híve is: egészséges és finom ételeit a Vitálkonyha weboldalán rendelheted házhoz minden héten. A KATUSFOOD szénhidrát csökkentett élelmiszereit ,KATUSFOOD Étrendkiegészítőit és a KATUSBODY fitneszruháit a webshopjában tudod megvásárolni.

Üzenet a nézőknek

Egy rövidített, intenzív, jó hangulatú Best Body edzésre várlak Titeket Reginával nagyon sok szeretettel!