Kovács Erika

FitBody fenék gyakorlatok

Tartott óra bemutatása: Most csak a farizmokra fogunk koncentrálni, és jól megdolgoztatjuk a popsinkat. Szeretnél kerekebb, feszesebb feneket? Akkor gyere és csináld végig az órámat☺
Kinek javasolt? Mindenkinek. Időseknek és fiataloknak egyaránt ajánlom a talajon végzett fenék gyakorlatokat.
Eszközigény: törölköző
11:20 - 11:35

Mottó: „ A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt” - Dan Millman
Kovács Erika vagyok. 22éve foglalkozom aerobic oktatással, személyi edzéssel. Imádom a munkámat.
Ami igazán boldoggá tesz az az, ha tanulhatok, fejleszthetem a tudásomat és ezáltal segíthetek másoknak is.
Hiszek a pozitív gondolkodás, és az összefogás erejében, valamint abban, hogy bármi is legyen, a célunk elérhetjük azt, ha teszünk érte.
2020-ban nagyot változott a világ a COVID vírus miatt. Az én életem is megváltozott, mert alkalmazkodnom kellett a kialakult helyzetekhez. A fitness termek bezárása, egy új dolog megalkotása felé vezetett engem. Létrehoztam a www.fitbodyonline.hu oldat, amelynek segítségével az emberek, immáron otthonról is tudnak edzeni. A FitBody program segítségével számtalan embernek tudok segíteni, mind táplálkozás, mind pedig edzés terén. A sikerek, az emberek fejlődése, fogyása, egészségének megőrzése, pedig további munkára, fejlesztésre sarkall engem. Örülök, hogy a Fit4Good csapat tagja lehetek, mert így még több embernek tudok segíteni.

Üzenet a nézőknek

Ezen az órán a feneket, farizmokat fogjuk megdolgoztatni. Biztos vagyok benne, hogy te is meg fogod tudni csinálni a gyakorlatsort. Hajrá!