Lengyel Vivien

Alakformáló

Tartott óra bemutatása: Váll, hát, tricepsz, fenék, comb, has
Kinek javasolt? Leginkább hölgyek számára
Eszközigény: Miniband szalag ,powerband szalag
17:40 - 17:55

Elérhetőségek

Edzőterem: Lengyel Vivien Fitness and Beauty Szalon Győr, The Freezer Gym Újpest

Mottó: Te azt mondod, túl nagyot álmodtam. Én azt mondom, te gondolkodsz kicsiben.
Lengyel Vivien vagyok Profi Bikini Fitnesz versenyző. Számos világbajnoki címet tudhatok magamèvà. Sikerült a világ legerősebb fitnesz versenyeit megnyernem és idáig vezető utam során rengetek edzéstechnikàval, edzésformával ismerkedtem meg, szereztem jártasságot benne. Illetve rendelkezem személyi edzői, táplálkozástudományi végzettséggel. Hosszú évek tapasztalata alapján tökéletesen megtanultam, hogyan irányíthatjuk és fejleszthetjük testünket, mint edzések, mint pedig étkezések terén, hogy az igényeink szerint fejlődjön. Én ebben hiszek a legjobban, hogy a saját testemen màr tapasztalt, bevállt tudást adjam át a mozgás szerelmeseinek!

Üzenet a nézőknek

Kedves Sportolni vágyók!

15 percben szeretnék nektek kedveskedni pár hasznos, otthon is elvégezhető gyakorlat bemutatásával, melyek elvégzésével kiválóan terheljük izmainkat.
Szeretném megmutatni, hogy az otthon végzett edzések is lehetnek hatásosak, sok esetben mèg hatékonyabbak is a kezdő hölgyek számára, mint a gépekkel végzett gyakorlatok!
A gyakorlataim kezdők és haladók számára egyaránt ajánlottak!
Remélem február 6-án sokan együtt mozgunk majd, és erősítjük a hitet abban, hogy a mozgás elengedhetetlenül fontos immunrendszerünk erősítése érdekében.