Nagy Ricsi

Spartan Girja Training

Tartott óra bemutatása: A Spartan Girja Training technikai elemeit fogjuk összefűzni a legalapvetőbb emberi mozgás mintákkal karöltve 15 percben.
Kinek javasolt? Bárkinek,aki szimpatizál a golyós edzéssel, illetve szeretne belekóstolni mennyi lehetőség rejlik ebben a remek edzéseszközben . Kontraindikált a várandósság,akut vagy krónikus mozgásszervi (ízületi fájdalmak,betegség,akut gyulladásos) panaszok esetén.
Eszközigény: Girja,kettlebell,kézi súlyzó (amennyiben nincs kettlebelled), saját tested :)
13:20 - 13:35
Mottó: Nem az számít honnan indulsz, hanem az, hogy milyen döntéseket hozol arról, hogy hová akarsz végül eljutni.
Sziasztok! Nagy Ricsi vagyok személyi edző, sportrehabilitációs tréner, Spartan - Fighter, Girja és Mobility tréner. A sportélet gyermekkorom óta meghatározó szerepet játszik mindennapjaimban. Közel 10 éve foglalkozom az edzői hivatással, mely szinte minden napra tartogat számomra új kihívásokat és célokat. Úgy gondolom, az ördög a részletekben rejlik, szeretek gondos odafigyeléssel edzéseket tervezni atlétáim/klienseim számára. Fontosnak tartom a minőségi mozgás szerepét és a törekszem arra, hogy klienseimnek a lehető legmagasabb színvonalú edzésekkel szolgáljam fejlődésüket. Az edzői hivatás szépsége abban rejlik, hogy a megfelelő mozgásprogrammal tudjuk orvosolni a mindennapokat nehezítő fájdalmakat, mozgásszervi problémákat is.

Üzenet a nézőknek

Tarts velem,érezd és élvezd a Spartan Girja edzés lehetőségeinek színes tárházát!