Péntek Enikő

ZONA Mini band

Tartott óra bemutatása: Egy pörgős, izgalmas, hatékony miniband edzésre hívlak. 15 perc, 15 feladat. Popsi és kar fókusz. Kardió és erősítés váltogatva.
Kinek javasolt? Középhaladóknak, haladóknak ajánlom elsősorban, de kis ellenállású miniband használatával és egy kis finomítással kezdők is belekóstolhatnak.
Eszközigény: Az erőnlétednek megfelelő ellenállású miniband és matrac szükséges.
9:40 - 9:55

Elérhetőségek

Mottó: A fejlődés mindig a komfortzónádon túl vár rád. Az edzésben és az életben egyaránt. Merd feszegetni a határaidat!
Péntek Enikő vagyok, kétgyermekes anyuka, közgazdász, edző, a ZONA Brand tulajdonosa.

Bánkuti Gabi edzőtársammal együtt álmodtuk meg nektek a Fit4Good virtuális sportnapot. Erről a Bemutatkozó menüpontban bővebben is olvashattok, most egy picit kanyarodjunk vissza a ZONA-hoz.

A ZONA edzés saját edzésprogramom, gyökerei 2010-re nyúlnak vissza. Két kisgyerekem mellett nagyon kevés időm volt edzésre. De eredményt akartam, így a lecsökkent edzésidő mellett az intenzitáson, hatékonyságon kezdtem el dolgozni. A korábban Liverpoolban tanultakra, intervall és funkcionális elemekre építettem edzéseimet.

A ZONA gyorsan kiforrta magát, hatékonysága és népszerűsége évről évre nőtt, az edzésformára épülő közösség pedig pár év alatt százezres nagyságrendű lett. ZONA edzői hálózatomnak köszönhetően már vidéken és külföldön (Németország,
Finnország, Qatar) is egyre népszerűbb edzésforma a ZONA. A zonawebshop pedig már közel 40 ZONA edzésprogrammal és évszakonként megújuló ZONA edzőruha kollekcióval rendelkezik.

Igazán nagy örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy a budapesti nagy sportrendezvények állandó, nagyszínpados fellépője lehetek, és hogy az elmúlt három évben hozzám került "Az év női prezentere" Fitness Award (közönségdíj/szakmai díj).

Üzenet a nézőknek

Kóstoljatok bele minél több edzésbe február 6-án! Élvezzétek az edzések és előadók kavalkádját!