Steinhausz Andrea

ZONA Spine

Tartott óra bemutatása: saját testúlyos, gerincbarát és gerinckímélő gyakorlatokra épülő, teljes testet megdolgoztató edzés, fókuszban a core izmok erősítése
Kinek javasolt? Bárkinek
Eszközigény: polifoam, kis törölköző, víz
14:20 - 14:35
Mottó: A mozgáshoz úgy közelíts, ahogy az élethez: lelkesedéssel, örömmel és hálával. Mert a mozgás az élet, az élet pedig mozgás. Mindkettőtől azt kapod, amit beleteszel.”
Ron Fletcher
Csopakon, a csodás Balaton partján élő háromgyermekes anya vagyok. Közgazdászként diplomáztam, majd éveken át banki tanácsadóként dolgoztam. Harmadik gyermekem megszületése után vált egyértelművé számomra, hogy mi is az én igazi utam, és vált a hobbim a hivatásommá. Testépítés és fitness szakon lettem sportedző, majd az évek során folyamatosan képezve magam, egyre több mozgásformát vettem fel az órarendembe. Jelenleg TRX, M.A.X. training, NMPT (gerinctorna), Pilates és ZONA edzések szerepelnek a “repertoárban”.
A leginkább a saját testsúlyos, funkcionális edzéseket szeretem (minél kevesebb és egyszerűbb eszközök használatával), és az évek során figyelmem egyre inkább a gerincvédelem és a gerincbarát mozgásformák felé irányult.
Legnagyobb “szerelmem” a ZONA edzés! Így a legnagyobb elismerés az volt számomra, hogy Péntek Enikő 4 évvel ezelőtt beválasztott hivatalos edzői közé. Enikő támogatásával 1 évvel ezelőtt saját “ZONA Spine” dvd-m is a piacra került, aminek középpontjában szintén a gerincvédelem áll.

Üzenet a nézőknek

Mindenkinek azt üzenem, hogy a rendszeres sportolást elkezdeni sosem késő! S bár minden kezdet nehéz, ezeken túljutva a sportolás, a rendszeres mozgás testileg és lelkileg is rengeteget ad: megerősít, nevel, formál, épít és boldoggá tesz!
Találd meg a számodra leginkább testhezálló mozgásformát, a téged hosszú távon is motiválni képes edző(ke)t és azt a közösséget, ahova szívesen tartozol! … és többé nincs megállás!