Szalka Andi

Total Body

Tartott óra bemutatása: A saját testsúlyos és ellenállással végzett edzésekben kombinációjában hiszek. Olyan gyakorlatokban, gyakorlat párokban, melyek a teljes testet átozgatják, melyek dinamikájukkal állóképességünkre, az ellenállást adó eszközök használatával erőnk fejlesztésére is alkalmasak. Egyszerű, letisztult, mégis inspiratív módon összetett edzéssel készülök, melyben mind a kihívás, mind a "megcsináltam" öröme helyet kap majd! 
Kinek javasolt? minden mozogni vágyónak, aki szereti a picit dinamikusabb óratípusokat. Súlyzó nélkül, a gyakorlatokat kevesebb ismétlésszámmal elvégezve BÁRKI belekóstolhat ebbe az edzésbe
Eszközigény: kézisúlyzó (amennyiben ez nincs otthon, egy-egy ásványvizes palack)
15:20 - 15:35
Mottó: A lélekben ötvenszer annyi kitartás van, mint az izmokban!

Egész fiatal koromat végigkísérte a mozgás, a sport szeretete. 6 éves koromban már úsztam, teniszeztem, futottam, néptáncoltam, végül pedig kikötöttem a társastáncnál, mely –nyugodt szívvel állíthatom– életem nagy szerelme volt. Ebben a sportágban eltöltött tíz éves versenyzői pályafutásom végül –sok szép más eredmény mellett– Területi Magyar Bajnoki II. hellyel zártam.
Ez az életszakasz azonban befejeződött és megnyílt egy új kapu; aerobikozni kezdtem. Először csupán hobbi szinten, majd a szükséges iskolák elvégzése után hivatásszerűen. 2005-ben pedig úgy döntöttem, szakmai tudásom mellett fizikai felkészültségemet is próbára teszem, így elindultam egy 12 órás aerobik maratonon, melynek bajnoka lettem.
Tíz éves versenytáncos múlttal, 14 éves edzői tapasztalattal, többszöri év edzője díjazottként a hazai aerobik rendezvények rendszeres szereplője vagyok, de emellett az Iron System Hungary Master trainereként, valamint a magyarországi Hot Iron képzések vezetőjeként is dolgozom.
A Diéta & Fitnesz magazin újságírója 2018. évben lettem, mely feladat igen hálás és tökéletesen kiegészítette foglalkozásom. Korábbi munkáim közé tartozott még online újságok mozgás rovatainak szerkesztése, a Wellness magazin szakértőjeként való helytállás, valamint Béres Alexandra Súlykontroll programjának fitnesz koordinátoraként is próbára tehettem magam. Ezt koronázta egy szép kihívást jelentő munka, 2016-2018. között a Gilda Max terem hálózat szakmai vezetőjeként tevékenykedtem.
De hogy napjainkról is beszéljünk. Életembe egy új "szerelem" költözött, ez pedig az online óratartás. Egyre növekvő csapattal, heti 3 edzéssel, étrendekkel, különböző programokkal érünk el hétről - hétre csodálatos eredményeket és tesszük ezt egy összetartó csapatként az online térben, melyhez bármikor bárki csatlakozhat!

Üzenet a nézőknek

A minőségi otthon edzés létezik, létezhet! Csak a ti motivációtok, nyitottságotok, egy jó edző és elegendő mennyiségű mosoly és jókedv kell mindehhez!