Varga István - Nyers Séf

Workshop

Tartott óra bemutatása: Ételkészítés
10:00 - 10:15 | Aszaltszilvás céklakrém leves
14:00 - 14:15 | Töltött káposzta
18:00 - 18:15 | Almás mákpite torta
Kinek javasolt? Mindenkinek
Eszközigény: Turmixgép, aprítógép
10:00 - 10:15
14:00 - 14:15
18:00 - 18:15
Mottó: Van élet a salátán túl!

Egyre többen döntenek úgy, hogy az egészségük vagy a környezettudatosság érdekében mellőzik az állati eredetű termékeket és növényi, azon belül is nyers vegán alapokra helyezik a táplálkozásukat. Ez számos előnnyel szolgál a test számára hiszen amellett, hogy energizálja azt, tehát több energiát lehet nyerni belőle a mindennapokban még az ideális testsúly elérését is elősegítheti.

A nyers vegán gasztronómia lényege, hogy minél több enzimet vigyünk be a szervezetünkbe ezzel is megtámogatva az anyagcsere egészséges működését és hozzájuttatva azt a szükséges vitaminokhoz. A nyers konyha egyik alapelve, hogy az elkészített ételeket nem éri tartósan 42 fok feletti hőhatás, ezért a zöldségek és gyümölcsök megőrzik a természetes enzim és vitamin tartalmukat.

Ha számodra még ismeretlen a sütés és főzés nélküli ételkészítés, akkor eljött az ideje, hogy mindezt megismerd és megtanuld!

Üzenet a nézőknek

Ismerd meg a nyers vegán ételek izgalmas világát! Három enzimdús, gluténmentes ételt fogunk készíteni. Fűszeres aszaltszilvás céklekrémleves, Töltött káposzta, Almás mákpitetorta